Banwood First Go Loopfiets

By maart 11, 2018Spel
Banwood_First_Go_Loopfiets_header

Leren “fietsen” met de benenwagen kan soms errûg lastig zijn. Zeker wanneer deze benenwagen nog niet zo heel lang met beide benen op de grond staat. Ben je net uitgewankeld en heb je ‘het leren lopen’ je, geheel eigen gemaakt – sta je als kiddo gelijk, voor een hele nieuwe uitdaging! Leren “fietsen” zonder zijwielen! Ok… je mag dit keer dus wel de benen gebruiken… Althans daar is een Banwood First Go loopfiets wel voor bedoeld.

Een loopfiets wordt vaak gezien als “leuk speelgoed” … Dat is zó waar… alleen heeft een loopfiets ook keiveel voordelen, die elke mama en papa kan beamen. Jouw ukkie zal vast en zeker geregeld met twee armpjes omhoog, voor jou hebben gestaan – “tille” wordt er dan gevraagd. EN dat… terwijl een 2 jarige best zwaar begint te worden. Je doet het toch maar omdat je anders geen meter voorruit komt en/of heb je een huilend en zeurderig kind, 5 meter achter je lopen.

Zeeën van ruimte

Ooit gedacht aan de extra “opberg mogelijkheden” die een Banwood te bieden heeft. Deze loopfiets heeft een onwijs gaaf mandje aan de voorzijde die soms voor “ons” erg makkelijk kan zijn. Ok die knuffel die jouw kiddo heel graag mee wil mag dan nu wel mee…maar alle prularia die wij weten te kopen waarvoor we een “plastic tasje” moeten kopen, past er ook in! #vreugdedansje!

“Elke mijlpaal is tenslotte een cadeautje waard!”

Een Banwood First Go Loopfiets Hoef Je Niet Te Costumizen

De keuze in loopfietsjes word je vaak moeilijk gemaakt – terwijl dit de meest easy beslissing kan zijn. Niet alleen je kiddie hoeft hem ‘te liken’ – maar papa en mama ook. De Banwood First Go Loopfiets is dan wel een vrij prijzig loopfietsje (zeker omdat dit fietsje geen trappers heeft), maarrrr je koopt er wel maar 1 van EN je doet er ruim 2-3 jaar mee. Lucky you.. want elke fervent shopper mag deze “smoes” minstens 2 keer per jaar gebruiken om zijn/haar partner ervan te overtuigen een giga leuk item aan te schaffen, niet? Elke mijlpaal is tenslotte een cadeautje waard!
De Banwood First Go loopfiets is een tijdloos loopfietsje met een leuk (vooral handig) mandje, een lederen zadel en lederen handvaten. Wat een luxe voor zo’n klein poppetje zou je zeggen…. maar wisten jullie dat het bedrijf achter deze Banwood First Go loopfietsjes, het One Tree Planted doel steunt? Voor elke fiets die verkocht wordt, planten zij een boom. Dus terwijl wij ons kiddie een gave fiets onder zijn/haar kont schuiven – redden wij de aarde! Win Win situatie (HA!). Nog een goede reden om deze gave First Go aan te schaffen!

———————————————————————————————————

Banwood First Go Loopfiets Roze

Banwood First Go Loopfiets Roze

 

Stalen frame met een zacht roze afwerking.
Zithoogte: 40 t/m 50 cm
Stuurhoogte: 50 t/m 59 cm.
Rieten mand en bel
12 inch wielen.

HIER € 148,00

Bol.com v.a. € 158,95

⭐⭐⭐⭐⭐ (1 beoordeling)

———————————————————————————————————

Nu je eindelijk in de stad wat voorruit komt – zeeën van opbergmogelijkheden hebt bekeken – EN de voordelen van de Banwood First Go loopfiets hebt gelezen. Is het ook wel even belangrijk om te melden dat, de grove motoriek van jouw mini-me vooruit zal gaan. Waar kleine baby’s zichzelf kunnen slaan met rond zwervende armen en zichzelf kunnen wakker schoppen met verdwaalde “losse benen” wordt de grove motoriek van deze onhandige bewegingen steeds gerichter. #Joepie!

Banwood First Go loopfiets roze en blauw

De Banwood First Go fietshelm

Nu ze kunnen rennen – springen – klimmen EN fietsen gaan ze als een speer. Een gevaar op de weg begint al in hun tweede levensjaar en dus, is goed voorbereid “de weg op” een MUST DO voor elke ouder. Welk stootkussen is nou het beste voor jouw kiddo? Een stijlvol hip design is niet het allerbelangrijkste in dit geval. Maar een goed matchende helm bij dit gave fietsje, is wel zo leuk! Een helm die niet te zwaar is voor zijn/haar hoofdje (zeker in de namiddag is dat voor die kleintjes, soms verdomd moeilijk), uber save, goed sluitend en wat extra ventilatie daarbinnen, kan nooit kwaad. Nou…. Check… gevonden hoor. De bijpassende Banwood First Go fietshelm voldoen precies aan deze mama eisen. Nu komt er een rijzende vraag: Moeten we nog verder gaan met “veiligheidsmaatregelen”? Kniebeschermers, polsbeschermers – misschien een rugbeschermer…. Persoonlijk vind ik het wel heel erg overdreven. Oke… op de fiets springen kan gevaarlijk zijn (zeker voor die rond slingerende kleine wielen onder de pamperkont van jouw ukkie). Toch zijn m.i. de extra veiligheidsmaatregelen (buiten het dragen van een fietshelm) niet noodzakelijk en een volle luier kan behoorlijk goed als extra stootkussen dienen niet?

Nu we eindelijk veilig en snel op pad kunnen, kunnen we plannen gaan maken voor de aankomende tijd. Toch hoop je dan, dat de tijd even stil mag komen te staan. Heel cliché denk je (wanneer je je kiddie voorruit ziet spurten met die kleine mini beentjes) wat gaat de tijd toch snel…. Een gedachte die elke ouder, meerdere malen gaat beleven tijdens de opgroei fase van zijn/haar kind. Als de dag van gisteren werd jouw ukkie geboren en nu…. nu sjeest je kiddie je voorbij op een echte Banwood First Go loopfiets wat niet alleen de grove motoriek van jouw deugniet doet verbeteren maar ook een must-have voor “ons” (papa’s en mama’s) is. Misschien wel geen conclusie van een wetenschappelijk onderzoek maar wel een conclusie van een mama met ervaring, die waarschijnlijk heel dicht bij de waarheid zit.

Redactie Babyloggers

Redactie Babyloggers

Onze redactie bespreekt niet alleen de onderwerpen met de bloggers, maar schrijft van tijd tot tijd ook een stukje mee. Dit zijn alledaagse onderwerpen over ervaringen en meningen. We hopen dat jullie ze graag lezen en dagen jullie altijd uit om te reageren op onze blogs.

2 Comments

Leave a Reply