In onze magazine staat naast een heleboel nuttige informatie, ook hele leuke blogs. Deze blogs worden niet door ons alleen geschreven, maar hier zetten ook anderen zich voor in. De bloggers die deze leuke blogs voor jullie schrijven zetten we hieronder extra in het zonnetje.

 

Gastblogger Wendy BalhanWendy Balhan
Wendy Balhan (32) Ruim 7 jaar een relatie met vriend (38) en is moeder van twee kinderen. Een bonusdochter (12) en een zoon (1,5). Werkt 32 uur per week als systeem-, netwerk- en werkplekbeheerder in Amsterdam bij een medisch laboratorium. Heeft een druk sociaal leven, is een echte regelnicht. Geniet van uitjes met vrienden, houdt van gezelschapsspellen en gamen op de playstation, maar geniet bovenal van het gezinsleven.

 

Maudguestblogger maud en geniet
Hi! Ik ben gek op reizen, lekker (uit) eten en leuke dagjes uit. Op Maudgeniet.nl vind je artikelen over de mooiste bestemmingen en de leukste hotspots.

 

Aniek
Een dromende plannenmaker, reiziger, ondernemer en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op haar blog www.minimixtape.nl deelt ze een mix van toffe gratis printables en design voor kids, voor papa’s en mama’s die net als haar niet van lelijke dingen houden. Ook schrijft ze over ondernemen en reizen als mama en digital nomad wannabe.

 

Wilma van Dijkguest blogger mama van dijk
Mijn naam is Wilma van Dijk (26), trotse mama van Naomi (’15) en Fleur (’17) eigenaresse van Moederschap en Lifestyleblog Mama van Dijk. Ik neem je graag mee in mijn ontdekkingsreis door het moederschap. Een puur, eerlijk en liefdevolle kijk in het leven van een (christelijke) mama. Een reis die gaat met vallen en opstaan, soms met een lach en een traan, soms met een hele dikke knipoog.

 

Blogger Denise Twee TegelijkDenise Dingsdag
Ruim een jaar geleden ben ik bevallen van twee vrolijke meiden, Mila en Jade. En ja, alle clichés zijn waar, die van mij zijn natuurlijk het leukst, het mooist en het liefst. (Die van jullie is ook best leuk ). Sinds 2016 is er heel veel veranderd. Na 28 jaar heet ik nog steeds Denise, heb ik inmiddels twee kinderen, heb ik anderhalf jaar een andere achternaam gehad en ben ik weer bezig om mijn eigen naam terug te krijgen. Ik werk drie dagen in de week buiten de deur en probeer alles zo goed mogelijk te plannen. Plannen met een tweeling is een serieuze uitdaging, een uitdaging die ik elke week weer met veel liefde aan ga.

 

FemkeGuestblogger Femke lievelingsdingen.nl
Wij – Jorn, Femke en baby Noud – wonen deels in Hannover en voorafgaand in Barcelona en Utrecht, voor de topsport carrière van Jorn. Dit leven bevalt ons goed: meer zien van de wereld én samen iets moois opbouwen. Wij delen graag onze ervaringen, belevenissen en avonturen. Mama, sport en lifestyle gerelateerd. Een kijkje in het leven van een jong, sportief gezin.

 

Gastblogger Brenda ScholtesBrenda Scholtes
Mijn naam is Brenda Scholtes, getrouwd met Dave & moeder van twee stoere jongens, Javi & Lano. We wonen aan de kust in het Westland.

Na wat jaren in verschillende branches te hebben gewerkt ben ik begonnen met mijn eigen bedrijfje. Fotograferen doe ik al heel wat jaren, ruim 10 jaar, als hobby begonnen, waarna ik uit interesse ook nog een opleiding heb gevolgd op de Fotovakschool in Rotterdam. Door de kids ben ik daarna een andere stap gaan maken op creatief gebied en zo ontstond de webshop. Woonaccessoires en Kids goodies. Handmade, met veel zwart wit en met een stoere twist.
 

Nicolegastblogger Meisje Eigenwijsje
Mijn naam is Nicole, ik ben 32 jaar, getrouwd met Bart (35), mama van een dochtertje genaamd Fay (3) en pas bevallen van zoontje Milo (8 juni 2017). Ik kom uit het onderwijs maar heb ook mijn WFT basis gehaald en gewerkt in de financiële sector. Momenteel werk ik als webshop medewerker bij My Lovely Notebook. Een allround mama dus. Ik blog al (met tussenpauzes) zo’n jaar of 14 op allerlei verschillende sites. Ik ben begonnen met deze blog nadat ik ontdekte dat schrijven geen hobby is, maar een passie.

Ik wil een inspiratie voor anderen zijn. Je zult daarom ook niet alleen blogjes lezen over het moederschap of mijn reis naar een gezonder lichaam, maar juist ook lekkere recepten, DIY’s die je met je kinderen kunt doen of juist voor een verjaardag of cadeau, boektips, uitjes zoals naar de dierentuin, event verslagen, (kids)fashion en nog veel meer. Neem dus gerust een kijkje.