Gastbloggen iets voor jou…? Nog geen idee? Lees dit stukje dan eens goed door. 

Vind jij het ook zo leuk om stukjes te schrijven, dingen van je af te schrijven, je mening te delen, anderen te adviseren, tips te delen of om welke reden dan ook… Dan is gastbloggen voor Babyloggers, het magazine voor mama, papa en baby, over alle aspecten van het ouderschap.

Denk je dat je het dus leuk te vinden om stukjes, ervaringen, meningen tips etc. te delen met anderen? Dan is het mogelijk om dit in diverse vormen op onze magazine te doen.

Linkruil

Laten we beginnen met het uitsluiten van dergelijke praktijken. Voor de gene die nog niet bekend zijn met het begrip linkruil, even de betekenis. Linkruil houdt in dat website A een link op website B plaats, dat naar website A linkt. Website A zal op haar beurt weer hetzelfde doen.

Wij staan niet open voor deze vorm van linkbuilding. Ten eerste hebben de lezers helemaal niets aan deze informatie. Ten tweede wordt deze techniek bestraft door Google, waardoor het louter negatief werkt op je SEO waarde.

Eenmalig Gastbloggen

Hoewel wij veelal de voorkeur geven aan langdurige samenwerkingen, staan wij ook altijd open voor korte samenwerkingen. Wij begrijpen heel goed dat je dergelijke samenwerkingen moet aangaan, om je SEO waarde voor je website te verbeteren.

Je verbetert je SEO waarde en je trekt extra bezoekers naar je eigen website

Ben je geen blogger met een weblog, maar heb je een andersoortig bedrijf. Dan werken we hier onder voorwaarden aan mee. Net als ieder ander bedrijf moeten de kosten gedekt worden, om deze reden bieden wij de gelegenheid tot het plaatsen van advertenties of gesponsorde artikelen. Interesse? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Regelmatig Gastbloggen

Zoals gezegd gaan wij het allerliefst samenwerkingen aan, die voor langere periode worden aangegaan. NO WORRIES! Je gaat geen verplichting aan… We bieden je de kans te alle tijden blogs te schrijven over onderwerpen die passen bij ons magazine. Je zal dan een eigen inlogcode gebruiken, zodat je niet continu op ons hoeft te wachten.

Verder krijg je een vermelding op onze ‘wall of fame’. Hier krijgt iedere duurzame gastblogger wat extra exposure.

Blogs Over Ons Schrijven

Heb je zelf een blog, waar je regelmatig nieuwe content voor schrijft? En ben je actief op social media? Dan bieden we jou de kans een ‘betaalde blog‘ over ons te schrijven. We hebben regelmatig onderwerpen/artikelen waar we graag blogs gepubliceerd over willen hebben. Over het algemeen bieden wij bloggers in dit geval shop tegoed, voor de webshop Babyenpeuterkleding.com. De hoogte van dit shop tegoed varieert en hangt af van het onderwerp, de kwaliteit van het artikel en de gegevens van jou website af.

Geld verdienen met je hobby!

Lijkt dit jou leuk om te doen en ben je benieuwd naar welk onderwerp/artikel we op dit moment graag gepubliceerd willen hebben. Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Verwachtingen

Bij iedere vorm van samenwerking die we aangaan, zullen we bepaalde verwachtingen hebben. Hoewel de samenwerkingen niet leiden tot duurzame verplichtingen, stellen we wel enkele kaders op zodat de samenwerkingen soepel zullen verlopen.

  • Zoals gezegd doen we niet aan linkruilen, dus het artikel dient niet louter om de link geschreven te worden. We zien graag een artikel van degelijke kwaliteit.
  • Artikelen bevatten minimaal 800 woorden, maar bij voorkeur 1000 tot 2000 woorden. Hoe langer het artikel des te waardevoller jouw artikel voor Google is.
  • Artikelen en geleverde beeldmateriaal zijn 100% uniek en van jou!
  • Geen links van irrelevante websites en geen affiliate links.
  • Onderwerpen dienen relevant te zijn aan de onderwerpen die wij op ons magazine behandelen. Om zeker te zijn dat we jouw artikel kunnen gebruiken, is het aan te raden dit eerst met ons te bespreken.