Jipfish Wagon is een bolderkar zoals geen ander!

Jipfish Wagon Bolderkar

Deze bolderkar van het Nederlandse merk Jipfish is niet zomaar een bak op vier wielen. Dit is een bak waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Vijf geweldige houten planken, steunend op vier enorm mooie zwarte wielen. Een über-leuke kar waarmee ik het liefste, dag en nacht samen ben (HA!). Gelukkig zijn kiddies er dol op EN heb ik über veel mazzel, dat ik twee deugnieten heb rondlopen, die maar al te graag 24 uur per dag bij mama zijn. De Jipfish Wagon bolderkar is dus wel errug vaak in mijn buurt aanwezig, wat ik stiekem helemaal niet erg vind! #mijhoorjeabsoluutnietklagen

De bolderkar veroorzaker van echtscheidingen…?

De bolderkarren zijn er in diverse hippe kleuren, en zo past deze must-have bij elk gezin! Mijn persoonlijke favoriete zijn natuurlijk wel de zwarte en de witte uitvoering! Deze Jipfish Wagon rijdt (ook met 2 kinderen erin) mega soepel door elke bocht! Je hoeft dus ECHT niet sterk voor te zijn om deze gave (hellûp ik ben zo verliefd) bolderkar achter je aan te trekken. Zodra je zelf ervaart hoe enorm soepel de Jipfish zich voortbeweegt, zal je direct begrijpen waarom deze bolderkar aardig wat centen kost. En wat MEGA handig is, is dat je hem héél eenvoudig eenvoudig kan inklappen. Hierdoor kan de hij makkelijk op pad en mee de auto in, en berg je hem op in de kleinste huizen!

“Wat een onwijs goed excuus om de Jipfish aan te schaffen, toch…?”

Maar….. Is de Jipfish Wagon duur?! Nee joh! Ok… 450 euro is een boel geld. Vergelijk je de bolderwagen met een kinderwagen, dan valt de prijs ineens enorm mee. Een kinderwagen is vaak een stuk duurder en bovendien past er maar een klein mensje in de kinderwagen. In tegenstelling tot twee tot drie kleine mensjes, die in de Jipfish passen! Wat een onwijs goed excuus om de Jipfish Wagon aan te schaffen, toch…? En ik kan me heel goedvoorstellen (omdat hij zó LEUK is), dat vele Jipfish-aankopen niet in gezamenlijk overleg gebeuren. Hierdoor zijn Peter en Saskia (de personen achter de kar), misschien wel onbewust, verantwoordelijk voor echtscheidingen…! Het is een risico om te nemen (of je kan je man/vrouw natuurlijk ook gewoon overtuigen), maar deze geweldige bolderkar is het dubbel en dwars waard!

Jipfish Wagon Bolderkar Naturel

Mannen doen de was en vrouwen monteren de Jipfish

Elke vrouw (ja echt, ELKE vrouw) kan deze kar, binnen een paar tellen in elkaar zetten. En heb je geen idee hoe een schroevendraaier werkt, of wat dit voorwerp überhaupt is. GEEN PROBLEEM! Dat is namelijk helemaal niet nodig bij deze robuuste bolderkar.

Met een giga handig kliksysteem bij de wielen, kunnen de wielen er zo op geplaatst worden. De planken van deze opvouwbare bolderkar kunnen naar buiten worden geklapt, klikken zichzelf vast en viola…. de bolderkar naar je hart staat voor je neus. Was het voor onze mannen ook maar zo easy om de was te doen toch? Helaas zet dat aardig wat zoden aan de dijk voor onze kerels.

Maak jouw Jipfish Wagon compleet!

De Jipfish Wagon biedt ook accessoires om de kar helemaal te personaliseren! Hoe COOL is dat! Jouw wagon is in no time opgefleurd met de vrolijke vinyl-stickers. Maar de denk ook de Wagon Safety Belt! Dit is een handig accessoire voor de allerkleinste. Deze veiligheidsriem is eenvoudig in gebruik (zoals alles eenvoudig in gebruik is bij de Jipfish Wagon) en voorkomt dat je kiddo gaat staan of uit de kar kiepert.

Zoals je eerder kon lezen is de kar super makkelijk inklapbaar. En geloof mij, dat is hij ECHT! Hierdoor kan je de kar in de auto meenemen en berg je het ook overal op. Jipfish zou Jipfish niet zijn als zij niet ook hier een handige accessoire voor zouden aanbieden. De Wall Hook is een set metalen haken, waarmee je de kar volledig ingeklapt plat tegen de wand kan opbergen.

De Jipfish Wagon is duidelijk in opmars! Je ziet deze mooie verschijning steeds meer! Logisch ook… Want na een wiegje (lees: babynestje) 2.0, kinderstoeltje 2.0, is het ook tijd geworden voor een update van de bolderkar. En hier is dan eindelijk de UPDATE 2.0! Hebben wij (zwart-wit liefhebbers) even DE mazzel dat de ontwerper van deze opvouwbare bolderkar, ook aan een zwarte en witte uitvoering heeft gedacht. Dit is echt een droom die uitkomt! OK – zo ’n gave bolderkar kost je om precies te zijn 449 euro exclusieve de super handige en leuke accessoires. Maar we hebben dan ook wel over DE bolderkar 2.0 voor de millennials!

———————————————————————————————————

Jipfish Wagon Bolderkar Wit 

Witte Jipfish Wagon Bolderkar

 

Gepoedercoate stalen framewerk.
Watervast verlijmd FSC beuken multiplex kuip.
Stevige luchtbanden.
Stofdichte kogellagers.
RVS Quick Release assen.
Watergedragen lak.
2 jaar garantie.

HIER € 449,00

⭐⭐⭐⭐⭐ (1 beoordeling)

———————————————————————————————————

Redactie Babyloggers

Redactie Babyloggers

Onze redactie bespreekt niet alleen de onderwerpen met de bloggers, maar schrijft van tijd tot tijd ook een stukje mee. Dit zijn alledaagse onderwerpen over ervaringen en meningen. We hopen dat jullie ze graag lezen en dagen jullie altijd uit om te reageren op onze blogs.

Leave a Reply