Speelgoed kopen voor een kind van 3

By november 28, 2019Lifestyle

De meest lastigste dagen van het jaar staan weer voor de deur. De sint moet langskomen en wat heeft die sint het toch gigantisch moeilijk. 
Je zou denken dat, voor een jongen van 3 jaar, een uber makkelijke leeftijd is om kadootjes voor te kopen. Maar integendeel! Je kiddie is nog te jong om te kunnen lezen en schrijven maar te “oud” voor autootjes, kleine speeltjes en al die andere ellende. Tenslotte heeft je kind al 3 verjaardagen lang kadootjes voor “later” gekregen en is de sint al 2 (soms 3), keer langs geweest met een hele zak vol troep. Dus lego en playmobiel of een gave treinbaan is echt een NO GO!

Handen in het haar – rimpels op je je voorhoofd want HELL wat moet er nou weer geshopt worden voor die kleine draak?! 

Onze TOP 4 musthaves spelletjes voor jouw 3-jarige

1. Mens-erger-je-niet
Jouw mini you zal steeds meer gaan leren en ook de cijfers van 1 t/m 10 zullen jouw kleine niet meer vreemd voorkomen. Tijd voor een spelletje dus! En aangezien een computer game echt ZOO 2018 is (HA!) gaan wij voor de heerlijke, gezellige, familie spelletjes. Erger je maar suf hoor want je ontkomt er niet aan. Een old school “mens erger je niet” is een musthave voor een kiddie van 3.
https://babyenpeuterkleding.com/product/kids-concept-mens-erger-je-niet-neo/

Dit houten bordspel van “mens-erger-je-niet”, uit de neo serie van het Zweedse merk Kids Concept, maakt het spel net even ietsjes leuker. Mede dankzij de gave mammoet pionnen en de net iets te leuke dobbelstenen (die zijn doodgewoon), zullen ervoor zorgen dat jouw ukkie snel de getallen leert kennen. Goed oefenen met je kleine draak is dus echt een pre. Spelenderwijs, leren tellen en de ogen van de dobbelsteen herkennen, is toch net ietsjes leuker dan suf op de bank oefenen.

2. Letterblokken
Is jouw kleine al bezig met letters? Oefenen met woordjes maken? En krijg jij continue de vraag: “Welke letter is dit”? Dan is jouw kiddo al toe aan, NEXT LEVEL. 
https://babyenpeuterkleding.com/product/kids-concept-houten-blokken-neo-naturel/

Deze houten blokken van het Zweedse merk, Kids Concept leert jouw peuter de letters herkennen en jullie kunnen samen al kleine zinnetjes gaan maken. Dat neemt natuurlijk ook niet weg dat deze houten blokken kei-leuk in de kinderkamer staan (passen ook perfect in de woonkamer trouwens haha) als te gekke decoratie.

3. Memory
Anyway – het denkvermogen van die kleine mogen wij natuurlijk ook niet onderschatten. Waar wij misschien al moeite krijgen met onthouden van een plaatje… weet die kleine uk, jou zo te verslaan met dit toffe memory spel. 
https://babyenpeuterkleding.com/product/kids-concept-dieren-memory-edvin/

Dit spel is al geschikt vanaf 2 jaar maar laten we eerlijk zijn.. een 2 jarige kan moeilijk zijn/haar aandacht erbij houden. En laten we het dan ook maar niet hebben over hoe het spel gespeeld moet worden. Want hé, een 2 jarige laat ECHT NIET al die leuke kaartjes op zijn kop liggen. 

4. Vier op een rij
Zijn al deze spelletjes TE “easy” voor jouw slimpie dan is het spel 4 op een rij DE aankoop van het jaar.
https://babyenpeuterkleding.com/product/kids-concept-4-op-een-rij/

Met dit slimme spel train je de hersenen van je kiddo inmens. Niet alleen heeft die kleine veel inzicht nodig, ook moet hij/zij kunnen tellen EN zijn/haar denkvermogen zal flink op de proef worden gesteld. Heavy dus… maar joh….je kan hem altijd nog bewaren voor “later” :).

Ben jij ook dit jaar DE SINT dan kan jij vast wat hulp gebruiken. Shop 1 van onze suggesties nu met 15% KORTING en gebruik daarvoor code tijdens het betaalproces. 

Fijne sinterklaasavond lieve mama’s en papa’s!

Liefs,
de SINT

Redactie Babyloggers

Redactie Babyloggers

Onze redactie bespreekt niet alleen de onderwerpen met de bloggers, maar schrijft van tijd tot tijd ook een stukje mee. Dit zijn alledaagse onderwerpen over ervaringen en meningen. We hopen dat jullie ze graag lezen en dagen jullie altijd uit om te reageren op onze blogs.

Leave a Reply